Monimuotoiset kuljetukset

Kaiken toimintamme lähtökohta on asiakkaidemme tarpeiden ja vaatimusten ymmärtäminen.

VH-Agentuuri Oy tarjoaa joustavia ja räätälöityjä maantie-, rautatie-, merirahti-yhdistelmäkuljetuksia kansainvälisille kappaletavara-, osakuorma-, ja täyskuormalähetyksille sekä erikoiskuljetuksille. Järjestämme myös monimuotoiset kuljetusratkaisut Venäjälle suuntautuville transitolähetyksille.

Me kehitämme ja toteutamme monimuotoisia kuljetusratkaisuja teidän tavaralähetyksiänne varten. Asiakkaamme hyötyvät vahvasta kokemuksestamme, kielitaidostamme ja Venäjän paikallispalvelujen tuottajien tuntemuksestamme. Pyrkimyksemme on luoda kestäviä, pitkä-aikaisia asiakassuhteita ja tarjoamme ammattitaitoisia palveluja kaikilla toimialoillamme.

VH-Agentuuri Oy:n laaja ja joustava palveluvalikoima sekä Venäjän viranomaisvaatimusten ja tullimuodollisuuksien hyvä osaaminen takaavat onnistuneen toimituksen.

Merirahti

VH-Agentuuri Oy ja yhteistyöverkosto tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä merirahtipalveluja. Me järjestämme kuljetukset kappaletavarallenne (LCL, Less than Container Load) ja täysille konteille (FCL, Full Container Load). Kappaletavaralastit ovat ratkaiseva osa koko merirahtijärjestelmässä.

Autamme suunnittelemaan ja optimoimaan kontin lastaamisen suoraan tehtaalla tai terminaalissa. Huolehdimme teidän lähetyksellenne parhaan mahdollisen lastaus- ja purkausvaraston lähimmässä satamassa. Työskentelemällä luotettavien kuljetus- ja varastointiyrityksien kanssa luomme nopeita, kustannustehokkaita ja varmoja palveluja, jotka parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä ja mainetta.

Lentorahti

VH-Agentuuri Oy yhteistyökumppaneiden kanssa voi tarjota maailmanlaajuisen verkoston kiireellisille ja vähemmän kiireellisille lähetyksillenne. Kilpailukykyiset hinnat ja pitävät aikataulut ovat valttimme ja asiakkaidemme etu.

VH-Agentuuri Oy:llä on valmiudet toimittaa lentorahtina sekä standardikokoiset että erikoiskokoiset ja -laatuiset lähetykset mihin kohteeseen ja mihin aikaan haluatte ajallaan. Voimme tarjota lentokuljetukset kaikilla hinta- ja aikavaihtoehdoilla suorilla reittilennoilla ja isommat lähetyserät Charter-lennoilla.

Tarjoamme lentorahtitoimitukset ja niihin liittyvät erikoispalvelut lähtö- ja määränpäämaissa, joista löytyvät aina tarpeitanne vastaava palvelukokonaisuus.

Korkein luottoluokitus
Suomen Vahvimmat
Joints
Oilon
Russia