Lisäpalvelut

VH-Agentuuri Oy:n toivo on täydellinen logistiikka ja me teemme sen. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja asiakkaamme saavat kaikki logistiikan palvelut samasta paikasta.

Vakuutukset

VH-Agentuuri Oy pystyy tarjoamaan teille kilpailukykyiset vaihtoehdot tavaravakuutuksessa. Se tuo varmuutta ja mielirauhaa sekä lähettäjälle ja vastaanottajalle. Tavaravakuutukset kattavat lastauksen, kuljetuksen, varastoinnin ja purkamisen aikana sattuneet sattumanvaraisetkin vahingot kuten esim. varkaudet tai ilkivalta.

Pyynnöstänne voimme toimittaa vakuutustodistuksen. Vahingon tapahtuessa kutsumme vakuutustarkastajan suorittamaan tarvittavat tarkastukset. Älä huolehdi lähetyksenne vakuutuksesta ja turvallisuudesta. Me järjestämme kaikki ja vielä edullisesti!

Arviointipalvelut

VH-Agentuuri Oy:n tavoite on turvallinen, realistinen, asianmukainen ja kilpailukykyinen asiakaspalvelu ja sen hinnoittelu. Asiakkaamme toivomuksesta käytämme ammattitaitoisia experttipalveluja tavaravakuutus- ja arviointikysymyksissä. Noudamme niiden antamat suositukset ja arviot kaikissa tavaran koskevissa toimenpiteissä ja käsittelyissä. Asialliset neuvot ja konsultaatiot auttavat valitsemaan juuri teille sopivaa ratkaisua riskienhallinnassa.

Tullauspalvelut Venäjällä

Suomen, Venäjän ja IVY-maiden tullivaatimuksien ja -säännösten asiantuntemuksemme sekä paikallinen tieto, kielitaito ja tuntemus takaavat asiakkaille kuljetusten sujuvan vaivatta.

Yrityksellämme on Venäjällä sijaitsevia yhteystyöyrityksiä sekä kumppaneita, joiden ansiosta kuljetuksemme pääsevät tullista muita nopeammin. Myös henkilökunnan venäjän kielen taito helpottaa kommunikointia suuresti ja hoidamme kaikki monimutkaiset Venäjän tullin muodollisuudet ilman päänvaivaa ja viivästyksiä. VH-Agentuuri Oy:n laaja ja joustava palveluvalikoima sekä Venäjän viranomaisvaatimusten ja tullimuodollisuuksien hyvä osaaminen takaavat onnistuneen toimituksen.

Huolintapalvelu

Suomen, Venäjän ja IVY-maiden tullivaatimuksien ja -säännösten asiantuntemuksemme sekä paikallinen tieto- ja kielitaito ja – tuntemus takaavat asiakkaille kuljetusten sujuvan vaivatta. VH-Agentuuri Oy tarjoaa asiakkaille huolintapalvelupaketin, joka sisältää: tulliselvitykset Suomessa ja määränpää-maassa; rahdinturvallisuus, vakuutus, asiakirjojen laadinta, alkuperäis-sertifikaatit (Certification of Original), tullivarastointi, tullauspalvelut, tullitariffiointi ja vienti- ja tuontineuvonta.

VH-Agentuuri Oy:n kannattaa ottaa yhteyttä jo vienti- tai tuontiprojektin suunnitteluvaihteessa. Se auttaa säästämään aikaa ja kustannuksia.

Korkein luottoluokitus
Suomen Vahvimmat
Joints
Oilon
Russia