Erikoiskuljetukset

VH-Agentuuri Oy ja alihankkijamme tarjoavat asiakkaille asiantuntemusta kaikkiin erikoisiin tarpeisiin.

Hoidamme yhdessä yhteistyöverkostomme kanssa kaikkia erityisosaamista vaativia kuljetuksia joustavasti ja ammattitaitoisesti sekä Suomessa että Venäjällä, Baltiassa ja IVY-maissa. Erikoisosaamiseemme kuuluu: transitokuljetukset ja - projektikuljetukset, messu/näyttelykuljetukset, lämpötilasäädellyt kuljetukset, vaaralliset aineet ja erikoispainavat kuljetukset.

Palveluihimme kuuluu myös erikoiskuljetuksiin liittyvät paikalliset viranomaisluvat ja tullaukset, huolinta, tulli- ja transitovarastointi, kuljetuksien saatto ja vartiointi ja vakuutukset.

Erikoisjärjestelyjen avulla VH-Agentuuri Oy tarjoaa erikoisnouto- ja toimitusvaihtoehtoja esimerkiksi toimistonajan ulkopuolella, viikonloppuisin, pyhäpäivisin tai muuten sopimuksen mukaan.

Vaaralliset aineet

VH-Agentuuri Oy kuljettaa vaarallisia aineita voimassaolevien kansainvälisten ADR- sääntöjen mukaisesti. Emme ota kuljetettavaksi räjähteitä, tartuntavaarallisia ja radioaktiivisia aineita. Kansainväliset ja kansalliset säännökset rajoittavat kuljetettavia maksimimäärät, kuljetustavat ja eri tuotteiden yhteenkuormausta. Eri rajoitteet toimivat eri kuljetusmuodoissa. Autamme teitä selvittämään säännöksien määräykset muun muassa paketoinnista ja asiakirjojen laatimisesta, hankimaan luvat ja käyttöturvallisuusohjeet. Joskus jopa mausteet, parfyymi, kemikaalit ja elektroniset sekä magneettiset laitteet voidaan luokitella vaarallisiksi aineiksi.

Jos haluatte lähettää vaaralliset aineet matkaan, ottakaa yhteyttä VH-Agentuuri Oy:n ja saatte asiantuntevia neuvoja. Mutta muistakaa että lähettäjä on vastuussa vaarallisten aineiden ilmoittamisesta, pakkaamisesta ja tarroittamisesta. Vaarallisten aineiden kuljetuksessa asiakkaan velvollisuus on ilmoittaa meille hyvissä ajoin kaikki edellytettävät tiedot ja toimittaa tarvittavat asiakirjat.

Projektikuljetukset

Projektikuljetus on erikoissuunnitelman ja – järjestelyn vaativa kuljetus esim. kuljetusyksiköimättömän tavaran toimittaminen ovesta ovelle. Projekti usein käsittää rakennusprojektit, kokonaan tuotantolaitoksen, tai tuotantolinjan ja muiden erikoiskuljetusta vaativien osien siirtämisen paikasta toiseen. Usein se vaatii tarkat pakkaus-, lastaus-, reitti- ja luvansuunnittelun ja erikoisen (esim. ylikorkean, ylileveän tai ylipainavan) kuljetuskaluston käytön. Valitsemme aina turvallisimman ja nopeimman reitin. VH-Agentuuri Oy:n ja alihankkijoiden kalustovalikoima luovat mahdollisuuksia hoitaa monimuotoisia ja kokoisia lähetyksiä. Kattavat kuljetussuunnitelmamme ovat kustannustehokkaita ja aina räätälöityjä asiakkaamme tarpeisiin. Valvomme koko projektin alusta loppuun saakka (pakkaus, lastaus ja kuljetus). Erikoistarkkuutta vaativat messu- ja näyttelylähetykset mm. arvokaita taideteoksia ja rakennelmia, museokokoelmat, näyttelyasetelmat, mainosmateriaalit. Tarkka toimitusaika ja turvallinen toimitustapa kuuluu VH-Agentuuri Oy:n toimitapoihin.

VH-Agentuuri OY ymmärtää riskit, jotka liittyvät asiakkaiden tavaroiden kuljettamiseen ulkomailla ja tarjoa tavaravakuutusvaihtoehtoja kuljetus- ja muiden vahinkojen turvaksi.

Erikoiskäsittelyt

Osa tuotteista vaatii koko kuljetusketjulta erikoisolosuhteita ja – käsittelyä kuljetuksen ja varastoinnin ajan. Sertifioitu ja asianmukaisesti varustettu kalusto, jota VH-Agentuuri Oy käyttää, soveltuu esim. lämpötilavalvonnan vaativien tuotteiden kuljettamiseen (-20 astetta - +20 astetta). Hyvä reittisuunnittelu auttaa pidentämään tuotteiden kauppaikää. Erityisen tärkeä kansainvälisessä TERMO- lähetyksissä on nopea raja- ja tullimuodollisuuksien sujuminen.

Venäjä ja IVY-maat ovat meidän valttikorttimme ja paikallinen tietotaitomme takaavat lähetysten sujuvan kulun rajan ja tullin yli. Tunnemme kaikki paikalliset viranomaisvaatimukset ja tullimuodollisuudet. Hoidamme kaikki konsultaatiosta tulliselvitykseen. Yrityksellämme on Venäjällä sijaitsevia yhteystyöyrityksiä sekä - kumppaneita, joiden ansiosta kuljetuksemme pääsevät tullista muita nopeammin. Myös henkilökunnan venäjän kielen taito helpottaa kommunikointia suuresti ja pystymme seuraamaan tavaran liikkumista erittäin tarkasti.

Tullivarastointi ja transitokuljetukset

VH-Agentuuri Oy pystyy erinomaisesti palvelemaan asiakkaita transitokuljetuksissa Venäjälle ja IVY-maihin tarpeen mukaan kaikkina kuljetusmuotoina sekä järjestämään transitovarastointi tullivapaa/tax free-varastoissa. Asiakkaamme voivat hyödyntää yhteistyöverkostomme varastoja kaikilla isoimmilla paikkakunnilla koko Venäjän ja IVY-maiden alueella.

Korkein luottoluokitus
Suomen Vahvimmat
Joints
Oilon
Russia